Mi is történik, mire elkészül a talpbetéted?

Bejelentkezés – hogy csak Rád figyelhessek

A vizsgálat általában telefonos megkeresés vagy emailes jelentkezés és időpontfoglalás után történik. Erre azért van szükség, hogy a torlódásokat elkerüljük, illetve edzői tevékenységem miatt én sem tudok a nap minden részében rendelkezésedre állni. Az időpontokat azonban rugalmasan tudjuk egyeztetni.  Itt kérhetsz időpontot: BEJELENTKEZÉS

Podiart “felhő”

A vizsgálat anyaga, a felvételek és szöveges megjegyzések “felhő” alapon jutnak el a Podiart Központba. Ott a szerkesztő kollégák a talpfelvétel alapján megrajzolják a betétedet, elhelyezik a felvételen a használni kívánt modulok rajzát. A rajzok nyomtatásra kerülnek és megkapják az előkészítő kollégák, akik összeválogatják az elkészítéshez szükséges anyagokat, kivágják a talp alapot és a bevonáshoz szükséges fedőanyagot is. Ez megy tovább a ragasztó kollégákhoz, akik a rajznak megfelelően elhelyezik az alapon a modulokat, kiegészítő szivacsokat. Száradást követően jön a fedés, rákerül a betét alapra a kiválasztott fedőanyag. Újabb száradás jön, majd csomagolás után a postázóba kerül a talpbetét, ahonnan a futár szállítja ki vagy én hozom el a termékeket. És már hívlak is, jöhetsz átvenni.

Beszélünk még?

Az esetek egy részében a kapcsolatunk itt kis időre megszakad. Van, hogy még egyeztetünk, ha a betéted kényelmetlen, viselése gondot okoz. Ilyenkor a betét visszajön és javításra, cserére viszem a központba, majd ismét átadom használatra. Ilyenkor már biztos a siker, a megrendelő elégedetten viseli a talpbetétét.

A másik kapcsolat, a további betét, betétek vagy papucs megrendelése, hiszen megszeretitek a terméket és másik cipőbe is szeretnétek viselni azt vagy ha sokat vagytok otthon, akkor jön a papucs készítése.

Mindig ajánlom a későbbi ellenőrzést, érdemes kb. másfél év múlva újra megkeresnetek, hogy megnézzük, a talpbetét megfelelő-e a lábatoknak illetve nem használódott-e el túlságosan.

Talptorna kurzus, online, kártya

Van amikor a kapcsolatunk talptorna kurzusokon folytatódik, hiszen mindenkinek javaslom a talptornát, mely semmi más mozgással nem helyettesíthető. Összeállítottam egy tornasort, mely megvásárolható kártyák vagy online formában is, de elsajátítható rendszeres kurzusaink egyikén. Nagy örömömre sokan a későbbiekben velem sportolnak, nordic walkingozak, úszni tanulnak vagy rendszeresen együtt tornázunk.

Bejelentkezés számítógépes talpvizsgálatra vagy tanácsadásra:

BEJELENTKEZÉS